Salg

Betalingspåminnelse

Har du en kunde som ikke har betalt regningen? Da kan du enkelt sende en vennlig betalingspåminnelse til kunden din fra regnskapssystemet.

1. Gå inn på fakturaen du vil minne kunden din på
  2. Klikk på “Ny betalingspåminnelse”
  3. Velg hvilken e-postadresse den skal sendes til - vi forhåndsutfyller med det du har lagret på kunden
  4. Når du er klar for å sende den, klikk “Send påminnelse”.

Du velger selv når du sender ut betalingspåminnelser - det kan være før forfallsdatoen, kort tid etter forfallsdatoen, eller en stund etter forfallsdatoen. Dette er helt opp til deg.

Du kan ikke ta gebyr for betalingspåminnelser.