Bank

Bankintegrasjon - Gammel integrasjon med DNB - Godkjenne betalinger

Hvem er dette relevant for?

Har du vår nye bankintegrasjon, kan du se bort fra denne artikkelen, da godkjenner du betalinger bare direkte i regnskapsprogrammet.

Hvis du har en gammel, filbasert bankintegrasjon med DNB, OG du ikke har regnskapsgodkjente betalinger, så må du ettergodkjenne betalingene i nettbanken. Her kommer en veiledning på hvor du finner dette i nettbanken og hvordan du godkjenner betalingene.

Send betalingen fra regnskapssystemet

Hvis du har bankintegrasjon kan du sende betalinger fra regnskapssystemet til nettbanken. Dette skjer når du velger betalingsalternativet “legg betaling til godkjenning i nettbanken”.

Godkjenn betalinger i nettbanken

Etter at du har registrert en betaling som beskrevet ovenfor, må denne godkjennes i nettbanken.

1. Logg inn i nettbanken din og gå til nettbank bedrift
  2. Øverst i menyen, klikk på Betaling > Godkjenne
  3. Klikk på “Godkjenne filer”
  4. Her skal du kunne finne og godkjenne betalinger som er sendt fra regnskapssystemet