Kontoplanen

Kontoplanen vår er SAF-T-kompatibel, som betyr at alle kontoene er allerede ferdig mappet opp mot SAF-T.

Du finner kontoplanen her, eller ved å gå til Innstillinger > Kontooversikt i systemet.

Kan jeg endre på kontoplanen?

Det er ikke mulig å redigere kontoplanen selv. Dersom du vil skille ut enkelte inntekter og kostnader, kan du bruke prosjektmodulen til dette. Her kan du legge inntekter og utgifter på prosjekter, som gjør at du kan lettere sortere mellom f.eks. hvilke inntekter som er medlemskontingent og hvilke som er salg av kioskvarer.

Det er mange fordeler med en fast kontoplan, de viktigste er:

• Overføring fra regnskap til årsoppgjør kan skje automatisk
  • Det gjør det mulig for oss å i større grad automatisere regnskapet ditt
  • Du slipper å bruke tid på å sette opp en kontoplan