Bank

Overføring mellom egne bankkontoer

Hvis du har overført penger mellom to av dine egne bankkontoer, må denne overføringen registreres i regnskapet ditt.

Denne hjelpeartikkelen gjelder kun hvis begge bankkontoene er bedriftskontoer i foretaket ditt. Den gjelder ikke for overføringer som gjøres mellom bedriftskonto og private bankkontoer.
Denne videoen viser hvordan man registrer en intern kontooverføring i regnskapet

Intern kontooverføring

1. Gå til Regnskap > Manuelt bilag
  2. Legg inn en beskrivelse og velg datoen overføringen skjedde
  3. På debet(+)-siden, legg inn bankkontoen pengene gikk til
  4. På kredit(-)-siden, legg in bankkontoen pengene gikk fra
  5. Legg inn beløpet som ble overført på begge sider
  6. Klikk “Opprett bilag”