Registrer betaling på kundefaktura

Det er viktig å passe på at kundene dine betaler. Her kan du lese om hvordan du registrerer en betaling på en kundefaktura.

Hvordan du registrerer en betaling på en kundefaktura

1. Gå til “Salg” > “Faktura”
  2. Finn fakturaen som kunden din har betalt
  3. Klikk på redigeringspennen
  4. Klikk på “Registrer en innbetaling”

Her velger du hvilken bankkonto du mottok pengene på, datoen pengene kom inn og beløp. Vær nøye med dato og beløp. Hvis du registrer feil dato eller beløp på betalingen, så vil ikke bankavstemmingen og regnskapet ditt bli riktig.

Hvis kunden delbetaler fakturaen kan du klikke på “Betalt beløpet delvis” for å redigere beløpet.