Registrer en brukerkonto / Innlogging

Velkommen til oss! Les mer om hvordan du registrerer en brukerkonto hos oss her. Trenger du hjelp med å komme i gang eller har spørsmål, chat med oss nede i høyre hjørne :)

Registrer en brukerkonto

Det finnes tre ulike registrering- og innloggingstyper:

• E-post
  • Google
  • Facebook

Måten du registrerer deg på blir innloggingstypen du velger fremover hver gang du skal logge deg inn.

Registrering- og innloggingsmetoder

E-post

Fyll inn navn, e-post og passord før du klikker på “Registrer gratis”. Du vil få en verifiserings-e-post og følg instruksjonene i e-posten for å fullføre verifiseringen av brukeren din. Hvis du ikke mottar verifiserings-e-posten, kan du lese mer om hva som kan være årsaken her.

Google

Hvis du foretrekker å bruke Google til registrering og innlogging, klikk på “Registrer med Google”. Logg inn med Google-kontoen du ønsker å bruke, og følg instruksjonene.

Facebook

Klikk på “Registrer med Facebook” hvis du foretrekker å logge inn med din Facebook-konto. Logg inn med Facebook-kontoen du ønsker å bruke, og følg instruksjonene. Du må ha en e-postadresse knyttet til Facebook-kontoen din for å kunne opprette en brukerkonto hos oss med Facebook. Opplever du problemer med å opprette en konto med Facebook, sjekk først om du har lagt inn en e-post på Facebook-kontoen din eller bruk en annen registreringsmetode.

Problemer med å registrere deg eller logge inn? Snakk med oss i chatten!

Luca Regnskap

Enkelt, rimelig og bekymringsfritt regnskap for små bedrifter.

For kun 99,-/måned kan du fakturere dine kunder, holde regnskapet under kontroll, og rapportere det staten skal ha.

Prøv gratis i 30 dager