Personvern

Personvern er viktig for oss

Vi lagrer derfor så lite personopplysninger som mulig og følger GDPR.

For å kunne levere en superenkel tjeneste med strålende brukeropplevelse, topp driftsstabilitet, vanntett sikkerhet, samt å tilpasse våre markedsføringstiltak slik at vi viser reklame til de som er interessert i våre tjenester lagrer vi noe informasjon om deg.

Her beskriver vi hvilke personopplysninger vi behandler, og til hvilke formål.

Dersom du også benytter tjenester fra oss, så vil i tillegg våre vilkår og databehandleravtale

Dersom du lurer på noe mer - ta kontakt!

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Vi lagrer følgende personopplysninger:
Opplysninger Beskrivelse
Informasjon om deg Vi behandler opplysninger som du deler med oss, herunder f.eks. navn, e-post, og telefonnummer.
Teknisk informasjon Vi behandler tekniske data som f.eks. din IP-adresse, informasjon om din nettleser, når du besøkte vår hjemmeside, osv.
Henvendelser Når du kontakter oss behandler vi informasjon om deg og informasjon om din henvendelse.
Cookies Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om dette her.

Hva bruker vi personopplysninger til?

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
Formål Beskrivelse
Levere tjenester til deg Vi benytter personopplysninger til å levere våre tjenester til deg, herunder f.eks. til å sikre at kun du får tilgang til dine data.
Forbedre tjenester Vi er ekstremt opptatt av å forbedre oss hele tiden og bruker personopplysninger til å forbedre tjenestene vi leverer. For eksempel kan vi se på hvordan brukerne våre benytter enkelte funksjoner i tjenesten, slik at vi kan identifisere forbedringspotensial.
Kontakte deg Vi benytter personopplysninger til å kontakte deg, f.eks. via chat, e-post, eller nyhetsbrev.
Markedsføring Vi benytter personopplysninger til markedsføringsformål. Herunder f.eks. til å målrette markedsføring, og til å måle effekt av markedsføringstiltak.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler personopplysninger med nøye utvalgte partnere som vi jobber sammen med, og kun på basis av en databehandleravtale.
  • Om du bare benytter vår hjemmeside, men ikke våre øvrige tjenester, så finner du oversikten over cookies her.
  • Om du også benytter våre tjenester, så gjelder også våre vilkår og databehandleravtale.

Hvilke rettigheter har du?

Du har følgende rettigheter når det gjelder behandling av dine personopplysninger:
Rettighet Beskrivelse
Informasjon Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler og til hvilke formål. Det beskriver vi her.
Innsyn Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.
Retting Dersom du mener at vi behandler opplysninger om deg som er uriktige, kan du kreve at de rettes eller suppleres av tilleggsopplysninger.
Sletting Du kan kreve at personopplysninger om deg slettes.
Klage Dersom du mener at vi behandler dine personopplysninger på en måte som ikke er ok så håper vi at du kontakter oss, slik at vi kan komme til bunns i dette så fort som mulig. Du kan også klage til Datatilsynet.

Hvordan kan du kontakte oss?

Du kan gjerne kontakte oss på følgende måter:
Kanal Beskrivelse
Chat Du kan chatte med oss direkte på vår hjemmeside, eller når du er innlogget i vår tjeneste.
E-post Du kan skrive oss til support@lucalabs.com
Brev Du kan sende oss et brev til Luca Labs AS, Nedre Vollgate 9, 0158 Oslo.
Telefon Du kan ringe oss på 22 11 30 03

© 2022 Luca Labs AS.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer