Gratis maler

Mal for sluttattest

Som arbeidsgiver står du nesten helt fritt til å bestemme hva en sluttattest skal inneholde, enten den ansatte har sagt opp stillingen selv, eller hun/han har blitt oppsagt.

Vår mal for sluttattest er et eksempel på hvordan attesten kan se ut dersom den ansatte sluttet i stillingen selv, og der du som arbeidsgiver er fornøyd med innsatsen.

Vi har skrevet med BLOKKBOKSTAVER ord og navn som du må erstatte, samt kommentar der du selv må skrive hva arbeidet bestod i. Dette siste punktet er du nemlig pålagt av Arbeidsmiljøloven å inkludere.

Viktig om sluttattester

  • I henhold til Arbeidsmiljøloven har den ansatte krav på å motta en skriftlig attest fra arbeidsgiveren når arbeidsforholdet opphører, uansett hva sluttårsaken er.
  • Arbeidsmiljøloven stiller også krav til at en sluttattest må som et minimum inneholde arbeidstakerens navn og fødselsdato, hva arbeidet har bestått i, og arbeidsforholdets varighet.

Mal for mal sluttattest i tre format

Malen for mal sluttattest er laget i et dokument. Du kan laste den ned i enten Word-format, Google Docs-format eller PDF-format. Husk at for å kunne bruke og redigere PDF trenger du egen programvare. Hvis du er logget inn i Google kan du klone dokumentet rett fra Google Docs.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer