Slett en bankkonto

Har du feilregistrert eller sluttet å bruke en av dine bankkontoer? Denne hjelpeartikkelen går gjennom hvordan du fjerner/deaktiverer en bankkonto i regnskapssystemet.

Slett en bankkonto

Hvis du ikke har noen bokføringer mot bankkontoen, kan du slette bankkontoen helt fra regnskapet.

1. Gå til Bankkontoer
  2. Finn bankkontoen du vil slette
  3. Klikk på søppelbøtteikonet ved siden av bankkontoen

Hvis det ikke er mulig for deg å klikke på søppelbøtteikonet, betyr det at det er gjort føringer mot bankkontoen. Da er det ikke lov å slette den, men du kan i stedet legge inne en sluttdato på bankkontoen.

Sett en sluttdato på bankkontoen

Når du legger inn en sluttdato på bankkontoen, vil bankkontoen ikke lenger kunne velges i regnskapet etter sluttdatoen. Den vil også heller ikke måtte avstemmes fra måneden etter at sluttdatoen er lagt inn.

1. Gå til Bankkontoer
  2. Finn bankkontoen du vil legge inn en sluttdato på
  3. Legg inn datoen du vil at bankkontoen skal avsluttes på
  4. Klikk “Lagre bankkonto”

Opplever du noen problemer med å få lagt inn en sluttdato, ikke nøl med å ta kontakt med oss i chatten så skal vi hjelpe deg videre.