Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Generelt

Nullstill selskapet


I noen helt spesielle tilfeller kan det hende at det er nødvendig å nullstille selskapet i regnskapsprogrammet. Dette kan skje for eksempel hvis man har testet programmet og nå ønsker å få en ny start uten testføringer.

Når selskapet nullstilles slettes ikke selve selskapet og brukerkontoen i regnskapsprogrammet, men alle regnskapsdata som f.eks. sendte fakturaer, tilbud, registrerte regninger, innsendte mva-meldinger og lignende blir permanent slettet. De slettede dataene er ikke mulige å gjenopprette og vi anbefaler derfor at du er helt sikker på at dette er riktig før du setter i gang med nullstillingen.

Hvis selskapet har en fast regnskapsfører er det anbefalt å rådføre seg med dem før en eventuell nullstilling utføres.

Før nullstillingen av selskapet

Det er lurt å gjøre en eksport av regnskapsdataene før nullstilling. Spesielt i tilfeller hvor det er behov for å sende ut fakturaer på nytt, eller det ligger inne andre bilag man trenger å ta vare på. Les mer om hvordan regnskapsdataene kan eksporteres i denne artikkelen.

Hvordan nullstille selskapet

  1. Gå til Innstillinger > Avansert
  2. Trykk på Nullstill selskap
  3. Følg veiledningen og bekreft nullstillingen av selskapet
Dersom du nullstiller selskapet vil alle regnskapsdata (fakturaer, bilag, osv.) bli slettet. Det vil ikke være mulig å få disse dataene tilbake. Vær derfor helt sikker på at å nullstille er riktig for ditt selskap før nullstillingen utføres.

Luca Regnskap

Enkelt, rimelig og bekymringsfritt regnskap for små bedrifter.

For kun 99,-/måned kan du fakturere dine kunder, holde regnskapet under kontroll, og rapportere det staten skal ha.

Prøv gratis i 30 dager

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer