Hjelp og kundeservice
Generelt

Slett selskap / mine data


Vil du at vi skal slette ditt selskap og dine data i regnskapssystemet? Denne hjelpeartikkelen går gjennom to ulike måter du kan gjøre dette på.

Avslutt ditt abonnement

Hvis du har et abonnement hos oss kan du si opp abonnementet. Du vil da beholde tilgangen ut perioden du har betalt for, og selskapet slettes permanent kort tid etter at abonnementet utløper.

  1. Gå til innstillinger i hovedmenyen
  2. Klikk på “Mitt abonnement”
  3. Klikk på “Si opp abonnement”

Har du glemt å betale en eller flere fakturaer du allerede har mottatt av oss, husk at du likevel må betale disse. Etter at du har sagt opp ditt abonnement vil vi ikke sende deg flere fakturaer.

Slett selskap og mine kundedata

Hvis du ikke har et aktivt abonnement (kun testkonto eller du er fortsatt i prøveperioden), må du ta kontakt med vår support og be om at vi sletter ditt selskap og din brukerkonto.

Når du ber om en sletting via vår support, vil vi innen kort tid slette ditt selskap og din brukerkonto permanent. Vi anbefaler derfor at du eksporterer alle dine regnskapsdata før du ber om å bli fullstendig slettet, siden loven krever at du oppbevarer ditt regnskapsmateriale i noen år. Les mer om oppbevaring av regnskapsmateriale hos Altinn her.

© 2021 Luca Labs AS.