God nyhet! Nå får du uslåelig bankintegrasjon i Luca Regnskap

Ben Fischer

Tar ca 3 minutter å lese

Med vår bankintegrasjon er det superenkelt og sikkert å betale regninger rett fra regnskapsprogrammet. Du slipper å gå omveien via nettbanken, mens regningen bokføres automatisk og helt korrekt. Som en bonus slipper du nå bankenes dyre gebyrer for bankintegrasjon.

Regnskapet integrert med bedriftskontoen

Både vi selv og brukerne våre har latt oss frustrere over hvor tungvint og dyrt det kan være med bankintegrasjon. Men, ingen grunn til sutring i slike situasjoner. Mye bedre å løse problemet selv, og det har vi gjort!

Vår bankintegrasjon fungerer smertefritt med omtrent alle banker i Norge. Løsningen koster kun 49 kroner per måned. Alternativet er å kjøpe bankintegrasjon fra banken. Det vil i så fall koste mange ganger mer, alt ettersom hvilken bank du bruker.

Apropos banker og prisene deres: Les vår sammenligning hvis du trenger en rimelig bank som egner seg for småbedrifter.

Bedre kontroll med bankintegrasjon

Du trenger ikke veksle mellom nettbanken og regnskapsprogrammet når bedriftskontoen er integrert. Så snart du betaler en [regning](/ordboken/regning) blir den bokført på rett sted. Integrasjon sørger også for å gi deg full kontroll på om kundene dine har betalt fakturaene du sender.

Det er ikke bare mindre plunder når du har bank og regnskap integrert, men også lavere sjanse for å få feil i regnskapet.

De største fordelene med bankintegrasjon:

  • Umiddelbar oversikt over kunder som har betalt/ikke betalt fakturaen.
  • Betal regninger inne i regnskapsprogrammet i stedet for å logge på i nettbanken.
  • Betalte regninger bokføres automatisk og umiddelbart.
  • Enklere bankavstemming med lavere risiko for feil.
  • Du trenger ikke lenger kjøpe dyr bankintegrasjon fra banken.
Driver du ENK og bruker din private bankkonto? Vi anbefaler at du holder virksomhetens økonomi adskilt fra den private - \[\]

Gjør ferdig lønn og Mva på 1-2-3

Å sende [Mva-melding](/ordboken/mva-melding) er veldig enkelt i Luca Regnskap. Du får hjelpe av både systemet og Skatteetaten til å få alt riktig.

Med vår bankintegrasjon betaler du merverdiavgift til staten i samme slengen som du avslutter perioden og sender inn Mva-meldingen. Alt er på ett og samme sted.

Det samme med lønnskjøringer. Overfør lønn til dine ansatte samtidig som du sender A-melding og betaler inn skattetrekket og arbeidsgiveravgiften. Ingen grunn til å kaste bort tid på nettbanken, samtidig som du er mer sikker på at tallene blir korrekt.

Kom i gang raskt

Med Luca Regnskap og bankintegrasjon er det null mas med skjemaer som skal fylles ut. Du trenger heller ikke vente på at bankens saksbehandling skal gå sin gang.

Bankintegrasjon i Luca Regnskap settes opp på 1-2-3, og ventetiden før løsningen er på plass er minimal.

Takk til betalingstjenestedirektivet!

Bankintegrasjon er blitt mye enklere etter at PSD2-direktivet ble innført, bedre kjent som betalingstjenestedirektivet. I henhold til PSD2 eier du selv dine egne bankdata, og banken plikter å gi deg tilgang til disse. Det betyr at du kan la programmer som Luca Regnskap hente informasjonen rett fra banken. Den biten gjøres sikkert og i henhold til alle krav.

Integrasjonen blir dermed også mer effektiv og billigere. Integrerte kontoer i Luca Regnskap oppdateres kontinuerlig, mens den samme prosessen via banken skjer kun noen få ganger i døgnet.

Oppstart & Etablering

Tips og triks om det å starte opp

Markedsføring, salg og vekst

Du må selge for å tjene penger

Regnskap & Rapportering

Før regnskap og myndighetsrapportering effektivt

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer