Last opp bilde av kvittering/faktura fra mobilkamera

Hvis du har en fysisk faktura eller kvittering som du må føre i regnskapet ditt, finnes det flere måter å laste det opp i innboksen din på.

• Ta et bilde av kvitteringen/fakturaen med ditt mobilkamera. Send så bildet via din mail på mobilen til e-postadressen som står oppført i innboksen din i regnskapssystemet.
  • Logg inn i regnskapssystemet via nettleseren på mobilen din og bruk innboksen til å ta bildene.

Nedenfor finner du en beskrivelse av hvordan du bruker innboksen via nettleseren på mobilen, til å ta og laste opp bildene.

iPhone: Last opp bildet til innboks

1. Åpne nettleseren på mobilen din (Safari eller Chrome)
  2. Logg inn som vanlig i regnskapssystemet
  3. Trykk på menyen oppe i høyre hjørne > velg “Innboks”
  4. Trykk i firkanten. Velg “Ta bilde eller video”.
  5. Ta bildet og trykk “Bruk bilde” - så vil du se bildet ligge i innboksen.

Du kan ta flere bilder av gangen etter hverandre. Når du har lastet opp alle bildene anbefaler vi å føre utgiftene via nettleseren på din PC fremfor mobilen.

Android: Last opp bildet til innboks

1. Åpne nettleseren på mobilen din (Chrome)
  2. Logg inn som vanlig i regnskapssystemet
  3. Trykk på menyen oppe i høyre hjørne > velg “Innboks”
  4. Trykk i firkanten. Velg “Kamera”.
  5. Ta bildet og trykk “Ok” - så vil du se bildet ligge i innboksen.

Du kan ta flere bilder av gangen etter hverandre. Når du har lastet opp alle bildene anbefaler vi å føre utgiftene via nettleseren på din PC fremfor mobilen.