Lønn

Endringer i a-meldingen fra 2021

Vi anbefaler at alle gjennomgår alle aktive arbeidsforhold ved starten av 2021.

Ansettelsesform

En ny opplysning skal innrapporteres på a-meldingen fra 01.01.2021, nemlig ansettelsesform. Ansettelsesform må rapporteres inn på alle ordinære og maritime arbeidsforhold.

For deg så betyr dette at du må inn i regnskapssystemet og aktivt velge hvilken ansettelsesform alle dine ansatte har. Den kan være fast eller midlertidig.

1. Gå til “Lønn” > “Ansatte”
  2. Gå inn på en ansatt
  3. Klikk på “Rediger” under aktiv stilling
  4. Bla ned til seksjonen “For statlig statistikkføring” og velg ansettelsesform - fast eller midlertidig ansatt.
  5. Klikk “Lagre”