Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Regnskap

Kontoutdrag

Regnskapsførere spør av og til om kontoutdrag fra regnskapet. Et kontoutdrag kan være forskjellige ting, men i denne artikkelen beskriver vi de vanligste.

Saldobalanse

Du kan ta et uttrekk av saldobalansen ved å gå på “Regnskap” -> “Saldobalansen” og så velge “Eksporter data” øverst i høyre hjørne.

Hovedbok

Du kan ta et uttrekk av hovedboken ved å gå på “Regnskap” -> “Hovedboken” og så velge “Eksporter data” øverst i høyre hjørne.

Kundereskontro

Kundereskontro er det vi kaller betalingsoversikt for kunder. Gå på “Salg” -> “Kunder”. Trykk på “Flere valg” øverst i høyre hjørne og “Betalingsoversikt”. Velg riktig periode (f.eks. forrige år) og så kan du trykke på “Eksporter data”

Leverandørreskontro

Leverandørreskontro er det vi kaller betalingsoversikt for leverandører. Gå på “Utgift” -> “Leverandører”. Trykk på “Flere valg” øverst i høyre hjørne og “Betalingsoversikt”. Velg riktig periode (f.eks. forrige år) og så kan du trykke på “Eksporter data”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer