Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Salg

Faktura- og salgsinnstillinger


I salgsinnstillingene kan du blant annet laste opp en logo, aktivere rabatt og redigere hvilke mva-koder som skal være tilgjengelig.

Du finner faktura- og mva-innstillingene i “Innstillinger”.

Salgsinnstillingene

Her kan du åpne opp for rabatt og referansenummer, eller legge til en fast kommentar og logo.

  • Legg til en fast kommentar : Her kan du legge inn en kort tekst som kommer frem på alle fakturaer du sender til dine kunder.

  • Legg til logo : Last opp en logo. Denne vil vises på alle dine PDF-fakturaer.

  • Referansenummer : Huk av og klikk på “Lagre” for å slå på referansenummer. Neste gang du sender en faktura vil du kunne legge inn “Deres referanse” og “Vår referanse”.

  • Rabatt : Huk av og klikk på “Lagre” for å slå på rabatt. Neste gang du sender en faktura vil du få muligheten til å legge inn en prosentrabatt på alle fakturalinjer.

  • Massefakturering : Hvis du vil fakturere mange kunder det samme salget samtidig, kan du slå på og bruke massefakturering. Les mer om det her.

  • Bruker på kopi (cc) på utgående e-poster : Hvis du har denne på vil du alltid legges inn på kopi (cc) på alle e-postutsendelser som salgsfakturaer og tilbud.

  • Standard svaradresse for utgående e-poster : Hvis dette feltet er tomt så vil din e-postadresse stå som svaradresse for alle e-postutsendelser. Vil du endre denne, legg inn e-postadressen her.

Mva-innstillinger for dine kundefaktura

Dette kan kun redigeres hvis selskapet ditt er mva-pliktig og registrert for mva. Hvis du ikke er mva-pliktig, kan du ikke endre på dette.

  1. Gå til Innstillinger > Mva og inn på “Mva-innstillinger for dine fakturaer”
  2. Huk av for hvilke mva-koder som skal være aktive og klikk “Lagre”. Neste gang du sender en faktura, vil du kunne velge mellom de aktive mva-kodene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer