Produkter & Tjenester

Du finner en oversikt over alle dine registrerte produkter og tjenester ved å gå til “Salg” > “Produkter & tjenester” i hovedmenyen.

Du kan se hvilken mva-sats og pris hvert enkelt produkt har, i tillegg til salg for de siste 12 månedene - kjekt å vite! Her kan du også redigere for eksempel navn og standard mva-kode på produktene dine ved å klikke på redigeringspennen.

Du må ikke velge mva-sats hvis selskapet ditt ikke er mva-pliktig. Da velger vi automatisk mva-kode 6 Ingen beregning av utgående avgift (utenfor mva-loven) for deg!